Welkom bij koor Panta Rhei Groningen

We hebben sinds 1 februari 2024 een nieuwe locatie om te repeteren:
Dignis Heymanscentrum/Baarveldzaal, Henri Dunantlaan 20, Groningen

Onze eerstvolgende concerten...
Op zondag 26 mei 2024 om 15.00u zingen wij in de Doopsgezinde Kerk, Oude Boteringestraat 33, Groningen ons Jubileumconcert: 25 jaar Koor Panta Rhei.
Op het programma staan:
Mozart, Missa Brevis in D major, KV194 en Rheinberger, Stabat Mater op. 138.

Over ons koor...
Panta Rhei is een vierstemmig gemengd koor in Groningen. Het koor is opgericht in 1999 en telt momenteel 30 leden. We zingen een gevarieerd repertoire dat door de tijd heen loopt, van oude muziek tot en met eigentijds klassiek. Dat kunnen delen uit klassieke koorwerken zijn, maar ook lichte muziek en wereldmuziek staan op ons programma. Koor Panta Rhei is lid van KBZON, de nationale korenbond.

Onze repetities...
We repeteren elke woensdagavond en hoewel de sfeer altijd heel ontspannen is, wordt er tijdens de repetities hard gewerkt. Vanaf september 2012 is André Cats onze dirigent. Tijdens onze concerten worden we begeleid op piano of door een instrumentaal ensemble. Maar, er kan evengoed gekozen worden voor repertoire dat a capella wordt gezongen. We besteden veel aandacht aan onze presentatie, waarin — als het programma het toelaat — zo hier en daar een vleugje humor zit.

Lid worden...
Zoekt u naar een koor, wilt u een keer meezingen dan kan dat; op dit moment is er plaats in alle stemgroepen. Tenoren zijn bijzonder welkom. U kunt zich aanmelden om twee keer gratis mee te zingen, daarna volgt een stemtest. Zie ook bij lid worden.