Lid worden

Wil je meedoen? Dat kan! Op dit moment worden vooral tenoren, bassen en sopranen gevraagd.

Wat wij van koorleden verwachten is de bereidheid om thuis muziekstukken in te studeren. Hiervoor wordt oefenmateriaal beschikbaar gesteld. Koorervaring of een muzikale achtergrond is geen vereiste maar wel gewenst.

Wat wij bieden is een hechte en enthousiaste groep zangers en zangeressen, een aantal keren per jaar een uitvoering met een uitdagend repertoire en met stem- en klankvorming als onderdeel van de repetitie.

Is je belangstelling gewekt? Kom dan eens naar een repetitie om te kijken of mee te doen. Je kunt twee repetities vrijblijvend meedoen om de sfeer te proeven, te luisteren wat je van het repertoire vindt en te kijken of het niveau bij je past.

Zijn je bevindingen positief en wil je onze gelederen komen versterken, dan zal de dirigent een stemtest afnemen om te beoordelen óf en voor welke stemgroep je geschikt bent.

De repetities zijn elke woensdag van 20.00 tot 22.15 uur in het Dignis Heymanscentrum/Baarveldzaal, Henri Dunantlaan 20, Groningen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Neem even contact met ons op als je een repetitie wilt bijwonen.

De contributie bedraagt 25 euro per maand.

(Laatst bijgewerkt: februari 2022)